Реконструиран „Мостот на Револуцијата“

Градот Скопје успешно го заврши проектот за реконструкција на  „Мостот на Револуцијата“, што ги поврзува булеварите Кочо Рацин и Крсте Мисирков.  Градоначалникот на Град

Read more

Почна реконструкцијата на оградата на мостот Гоце Делчев

Град Скопје денеска (11.04.2011 година) ја почна реконструкцијата на оградата на мостот „Гоце Делчев“. Почетокот на работите го означи градоначалникот Трајановски.

Read more