Почна реконструкцијата на оградата на мостот Гоце Делчев

Град Скопје денеска (11.04.2011 година) ја почна реконструкцијата на оградата на мостот „Гоце Делчев“. Почетокот на работите го означи градоначалникот Трајановски.

Read more