Топол културен бран – четврток на Бит Фест (21 јули)

Денес (четврток, 21 јули 2011 година) гостува Охридскиот театар, со театарската претстава „Метаморфози“, претставата ќе биде изведена со почеток во 20:30 часот, во објектот

Read more