Симон Шемов и НГМ изложуваат во Нирнберг

Денеска (четврток, 7 јули 2011 година), во просториите на Културниот центар при компанијата АЕГ, во Нирнберг (Германија), ќе се отвори заедничка изложба на нашиот

Read more