Летна понуда на книги од Просветно дело

Од богатата понуда на наслови за ова лето, од издавачката куќа Просветно дело ги издвојуваат трите хит-романи на Николас Спаркс “Последната песна“, “Прибежиште“ и

Read more

Саем на книга во Битола од 24 до 29 мај

Саемот на книга во Битола со локација кај Народниот театар, веќе традиционално по 8-ми пат започна да се одржува од 24 до 29 мај.

Read more

Саем на книга – потпишување на романот “Љубовта за Ана”

На овогодишниот саем на книга, во петокот (15 април), се одржа Потпишување на романот “Љубовта за Ана” од авторот Иле Милевски. Потпишувањето се одржа

Read more

Промоција на книгата „Портретот на сликата“ од Софија Грандаковска

Промоцијата на книгата „Портретот на сликата“, која ќе се одржи во Салон 19,19  во 19:19 часот,  на 10 март (четврток).

Read more