Романот „Повик за будење“ од Иле Милевски и на македонски

Новиот роман на Милевски „Повик за будење“ е издаден на македонски јазик, претходно беше издаден само на англиски. Ова е втор роман на Милевски,

Read more

Саем на книга – потпишување на романот “Љубовта за Ана”

На овогодишниот саем на книга, во петокот (15 април), се одржа Потпишување на романот “Љубовта за Ана” од авторот Иле Милевски. Потпишувањето се одржа

Read more