Светската пијанистичка елита на „Охридско лето 2011“

Овогодинешното 51-во издание на Охридско лето, ќе го обележат гостувањата на добро познати пијанистички имиња. Музичкиот селектор Гордана Јосифова – Неделковска информираше дека Борис

Read more