„Азбука и залутани записи“ на Иван Шопов вечер во МКЦ

„Азбука и залутани записи“ на младиот Иван Шопов, победник на „Новите!“ 2010 издание на Темплум, на 15. 03. 2011 година (вторник), ќе Ви биде

Read more