Борче Димитровски: Дали е целта наместо децентрализација, да имаме целосна централизација на културата?

Културниот работник и доскорешен директор на НУ Центар за култура Битола, на својот профил на Фејсбук го напиша следното, во врска со резултатите од

Read more