Бојан Велевски: Културата претставува начин на однесување на луѓето, според општествено прифатени стандарди

Интервју со Бојан Велевски, ново лице на Stand up сцената. Mладиот македонски актер Бојан Велевски, пред десетина години беше попознат како Ице од „Наше

Read more