Love Rituals вечер со Andreas Hz во Дамар

Love Rituals вечерите на Andreas Hz во Дамар се веќе култен музички симбол на скопското подземје, кој неодамна својот визуелен идентитет го најде низ објективот на Милена Ѓорѓеска (Gemma Spin).

Love Rituals

 

 

Серијалот концептуални фотографии премиерно ќе биде прикажан оваа сабота (28 јуни 2014) во Дамар.

You May Also Like