„The Hangover 3“ премиерно во Милениум

Од денеска (30 мај, Четврток) на репертоарот на кино Милениум следува моментално најатрактивниот светски филмски хит „Мамурлак 3“.


Мамурлак 3 (The Hangover 3)

Режија: Todd Phillips

Улоги: Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis

Траење на филмот: ‘100

Жанр: Комедија

Овој пат нема венчавка, ниту пак ергенска забава… и што би можело да тргне во погрешна насока?
По смртта на таткото на Алан, „Екипата“ одлучува да го одведе нивниот пријател во ментална институција. Работите стануваат комплицирани на патот кон болницата, кога тие се нападнати, а Даг е киднапиран….

Репертоар:

ЧЕТВРТОК-ПЕТОК (30.05-31.05):
13:00 – Те сакам
15:00 – Големиот Гетсби (The Great Gatsby)
17:30 – Ѕвездени патеки: Во мрак 3Д (Star trek: Into darkness 3D)
20:00 – Мамурлак 3 (The Hangover 3) – Премиера
22:30 – Мамурлак 3 (The Hangover 3) – Премиера

САБОТА- НЕДЕЛА (01.06-02.06):
11:00 – Eпски 3Д (Epic 3D)
13:00 – Eпски 3Д (Epic 3D)
15:00 – Железниот човек 3Д (Iron Man 3 3D)
17:30 – Големиот Гетсби (The Great Gatsby)
20:00 – Мамурлак 3 (The Hangover 3)
22:30 – Ѕвездени патеки: Во мрак 3Д (Star trek: Into darkness 3D)

ПОНЕДЕЛНИК – СРЕДА (03.06-05.06):
13:00 – Eпски 3Д (Epic 3D)
15:00 – Железниот човек 3Д (Iron Man 3 3D)
17:30 – Големиот Гетсби (The Great Gatsby)
20:00 – Мамурлак 3 (The Hangover 3)
22:30 – Ѕвездени патеки: Во мрак 3Д (Star trek: Into darkness 3D)

You May Also Like