„Aрхелаос или Eврипид се враќа на Балканот“ во чест на Владо Цветановски

Утре (петок, 26 октомври, 2012) во 20:00 часот на сцената на Драмскиот театар во Скопје, во чест на неодамна починатиот режисер Владо Цветановски вонредно ќе се одигра претставата „Aрхелаос или Eврипид се враќа на Балканот“ .

„Aрхелаос или Eврипид се враќа на Балканот“ е последното режсерско остварување на цветановски, работено токму во Драмски. Влезот за претставата е бесплатен.

You May Also Like