Годишна програма за проекти финансирани од Филмскиот фонд

Денес (четврток, 7 февруари, 2013) во просториите на Филмскиот фонд на Македонија на одржаната прес конференција беа објавени резултатите од  Конкурсот  за финансирање на проекти од филмска продукција за 2013 година.

Листата со филмските проекти за кои се донесе Одлука да бидат подржани од страна на Филмскиот фонд со годишната програма за 2013 година е објавена на официјалната веб страна на Филмскиот фонд на Македонија и истата  можете да ја погледнете  на следниов линк:
http://www.filmfund.gov.mk/Programmes/Programme-2013/?lang=mk

You May Also Like