„Трикови“ и „Паркер“ нови наслови во Синеплекс

Оваа недела на кино програмата на Cineplexx се најдоа уште 2 нови филмски остварувања.

 

Ремејкот на филмот кој во далечната 66. година доби три номинации за Оскар, доаѓа на големото платно. Филмот на Мајкл Хофман „Трикови“ ни ја носи приказната за британскиот кустос (Фирт), кој смислува пеколна одмазда за својот шеф. Неговиот шеф (Рикман), е еден од најбогатите луѓе во Англија, воедно и страстен колекционер на слики. Ќе го измами подметнувајќи му лажна Моне слика.

На репертоарот се најде и криминалистичкиот трилер насловен „Паркер“. Приказната е заснована на романот на писателот Доналд Е. Вестлејк и го следи животот на крадецот Паркер, го толкува Џејсон Статам, кој работи согласно два етички начина: не кради од оние кои немаат и не повредувај ги оние што не заслужуваат. Откако неговата екипа ќе го наседне, тој едвај ќе преживее и заедно со својата нова партнерка (Џенифер Лопез) ќе тргне во одмазда.

Распоред на кино проекции:

Трето полувреме
работни денови: 16:30, 18:40
викенд: 16:30, 18:40

Скајфол
работни денови: 20:10, 22:50
викенд: 13:00, 20:10, 22:50

Титаник 3D
петок: 12:50
викенд: 12:50

Силент Хил: Откровение 3D
работни денови: 23:15
викенд: 23:15

Животот на Пи 3D
работни денови: 16:40, 19:10, 20:50
викенд: 11:40, 14:10, 16:40, 19:10, 20:50

96 часа: Истанбул
работни денови: 17:30
викенд: 17:30

Тексашки масакр со моторна пила 3D
работни денови: 19:20, 22:45
викенд: 19:20, 22:45

Џек Ричер
работни денови: 22:20
викенд: 22:20

Хаос во куќата – Старците доаѓаат
работни денови: 16:20, 18:20, 20:20
викенд: 16:20, 18:20, 20:20

Ќерката на најдобриот пријател
работни денови: 15:50
викенд: 15:50

Џанго Разузданиот
работни денови: 17:40, 19:40, 20:45, 22:00
викенд: 17:40, 19:40, 20:45, 22:00

00:30 Тајна операција
работни денови: 17:40, 19:40, 20:45, 22:00
викенд: 17:40, 19:40, 20:45, 22:00

Трикови
работни денови: 18:30, 20:30, 22:15
викенд: 18:30, 20:30, 22:15

Паркер
работни денови: 17:10, 19:30, 21:45
викенд: 17:10, 19:30, 21:45

Авантурите на Семи 2 3D
работни денови: 15:30, 17:20
викенд: 11:30, 13:30, 15:30, 17:20

Ѕвонче и тајната на крилјата 3D
петок: 11:10
викенд: 11:10, 12:20, 14:50

Пет легенди 3D
работни денови: 15:10
викенд: 11:30, 13:20, 15:10

Хотел Трансилванија 3D
работни денови: 16:40
викенд: 12:40, 14:40, 16:40

Храбрата Мерида 3D
викенд: 12:30, 15:00

Растури ги Ралф 3D
работни денови: 15:20
викенд: 13:10, 15:20

You May Also Like