„Трето полувреме“ на Американскиот и Австралискиот континент

Склучен е договор за прикажување на „Трето полувреме“ во Австралија, а во тек се преговори за дистрибуција во САД и во Kанада.

Режисерот Дарко Митревски во „Гласот за Америка“ вели дека го избрал Палм Спрингс за промоција на филмот зашто фестивалот ги прикажува филмовите кои учествувале во оскаровската трка, нуди пресек на најдоброто од светската продукција, од новиот бран автори.

You May Also Like