„Последниот егзорцизам“ во Синеплекс

Оваа кино недела, репертоарот на Синеплекс е дополнет со хорор филм. Станува збор за второто продолжение на „Последниот егзорцизам“, кој премиерно ќе биде прикажан вечерва (четврток, 13 јуни).

Импресивно продолжение на филмот кој го потресе светот. Неил Свитзер се обидува повторно да изгради нов живот по настаните од првиот филм, но лошиот демон кој ја поседуваше повторно се враќа овој пат со уште позлобен план.

 

Репертоарот на кината Синеплекс тука:

You May Also Like