„Парче галеб“ од Чехов во Универзална

Театарот на вториот кат при Универзалната сала, во среда (14 март 2012 година), со почеток  во 20:00 часот, ќе ја игра првата реприза на претставата „Парче галеб“ од Антон Павлович – Чехов, а во режија на Војо Цветановски.

You May Also Like