„Обрасци на веројатноста“ изложба на Антонио Мазневски

На 22 ноември (четврток) Антонио Мазневски во 20:00 часот во своето атеље ќе ја отвори изложбата „Обрасци на веројатноста“.

Атељето на уметникот се наоѓа на ул. Георги Пешков бр.6

You May Also Like