„Ер Стрингс“ во Летниковецот на Плоштад

Вечер (сабота, 15 септември, 2012 година) во 19:30 во Летниковецот на Плоштад Македонија, концерт ќе одржи „Ер Стрингс (Air Strings)“. Настапот е дел од циклусот „Концерти под отворено небо“ во организација на Општина Центар.

 

 

Љубителите на квалитетната музика, за следните викенди ќе можат да ги проследат концертите на: „Фор Стрингс“, „Танго трио“, „Арте Стринг квартет“, како и настапот на учениците од ДМБУЦ „Илија Николовски-Луј“.

You May Also Like