Документарен филм за битолски весник

Утре (понеделник, 18 август) во 12:00 часот на малата сцена во Центарот за култура во Битола ќе биде прикажан документарен филм за Битолски весник.

 

Bitolski_vesnik

Проекцијата на филмот „Битолски весник 50 години сведок и хроничар“ е дел од Бит фест 2014.

You May Also Like