„Во светот на бајките“ на Бит Фест

Вечер (среда, 1 август, 2012) во рамките на Бит Фест во 21:00 часот во Домот на АРМ часот ќе биде изведена детската претстава „Во светот на бајките“.

 

„Во светот на бајките“ е театарска претстава за деца, поточно колаж од најпознатите детски приказни на сите времиња како „Снежана и седумте џуџиња“, „Пепелашка“, „Аладин и Јасмин“, „Убавицата и ѕверот“ и многу други.

Оваа детска претстава е во продукција на студиото за мода и млади „Батерфлај Ефект“од Битола.

You May Also Like