„Бела ноќ“ во Градската библиотека

Белата ноќ 2012 година во Градската библиотека „Браќа Миладиновци“ во Скопје, денеска (сабота, 6 Октомври 2012 година) ќе започне со почеток во 19:30 часот, а ќе се одвива според следнава програма:

Музичко – поетски хепенинг / ретро музика од осумдесетите и деведесетите години;
Учество на група млади поети родени меѓу 1980-1990 година;
Акција „повели книга – подари книга“, неформална берза на размена на книги.

You May Also Like