„Ај да си речиме уште една“ на репертоарот на Охридскиот театар

В сабота (23 февруари, 2013) во 20:00 часот на сцената на НУ „Григор Прличев“ , Нардониот театар од Охрид ќе ја одигра претставата “„Ај да си речиме уште една“.

 

Претставата е во режија на Андреј Цветановски.

 

 

You May Also Like