Претставата „Емигранти“ во Охридскиот театар

В петок (22 феруари, 2013) во НУ Центар за култура “Григор Прличев” во 20:00 часот, Народниот Театар од Охрид ќе ја изведе претставата „Емигранти“.

„Емигранти“ е работена според текст на Славомир Мрожек, а во режија Ирена Стеријовска.

You May Also Like