„Априлијада“ во Автокоманда

Денеска (01 април 2013, понеделник) во 12:00 часот на плоштадот во Автокоманда ќе се одржи манифестацијата „Априлијада“.

На „Априлијадата“ ќе учествуваат деца од градинките и ученици од сите основни училишта во Гази Баба.

Присутните ќе ги поздрави градоначалникот Тони Трајковски.

You May Also Like