Што се може да видите во македонските излози?

Излозите на дуќаните се уредуваат, се со цел потенцијалните муштерии да се примамат и да се направи купопродажна зделка.

Навистина би сакале да знаеме каков пакет се нудел кога на плазамата во излогот во Велес, одел овој филм за возрасни?!

Видеото се појави пред околу еден час на facebook, автор на клипот и монтираниот дел за цензура е Stereophile-ски.

Погледнете!

You May Also Like