„Читаме, пееме, другаруваме, се смееме“ во битолската ЗОО

Утре (7 јули, понеделник) во 10:00 часот во рамките на Бит фест за најмладите е предвиден настанот „Читаме, пееме, другаруваме, се смееме“ што ќе се одржи во Битолската зоолошка градина. Организатор е здружението на граѓани Биосфера.

zoo cartoon (copy)

Настанот претставува интерактивно дружење на децата и посетителите преку читање на басни, пеење песнички за животните и природата, танцување и играње игри.

You May Also Like