Четири тројки за 90 секунди на Клиперси

Не верувам дека било која екипа успеала да постигне дури 4 тројки во толку краток период. Клиперси оваа сезона се парна машина која буквално гази на НБА терените. Навистина импресивно.

 

You May Also Like