Харлем реагира: Ова што цел свет го прави, не е Харлем шејк (видео)

Улична анкета во Харлем, каде што локалното население реагира: Ова што светот го прави е исмевање на Харлем шејк. При крајот на видеото имате и практично објаснување како се игра и на каков ритам.

You May Also Like