Фотомедиа 2014 – Биенале на уметничка фотографија

Фото клубот Елема го најавува 14-то Биенале на уметничка фотографија – Фотомедиа 2014 за кое е отворен и повик за учество.

 

photografer

Од фото клубот Елема велат: „Како што многумина од вас веќе знаат, Фотомедиа не е само уште една изложба. Фотомедиа растеше низ годините, за да се етаблира во познато име меѓу цунамито на дигитални натпревари, како една од ретките изложби каде се праќаат принтови. Изложба каде што се цени авторството, а жирито комуницира во живо. Затоа на Фотомедиа пристигнуваат некои од најдобрите дела за дадениот период, од сите делови на светот“ – информираат од Елема.

Краен рок за прием на фотографии: 15ти Септември, 2014

Жирирање: 20ти Септември, 2014 во Чифте Амам

Условите за учество можете да ги најдете тука

 

You May Also Like