Концерт на Рок банда во Битола

Денеска (26 август, вторник) во 21:00 часот на Малата сала во Центарот за култура, премиерно ќе биде претставен филмот „Духот на Битола“. Промоцијата е во организација на Асоцијацијата 615.

rock_banda

 

Програмата на Бит фест продолжува во 21:00 часот Домот на АРМ со концерт на Рок банда.

You May Also Like