Филм за Густав Малер во Кинотека

Вечер (понеделник 25 март 2013) во 20:00 часот во Кинотеката на Македонија, во рамките на Неделата на франкофонскиот филм, ќе биде прикажан филмот „Густав Mалер, аутопсија на еден гениј“.

 

Станува збор за документарен филм од австриска продукција, во режија на Енди Сомер.

You May Also Like