Учете биологија со Николас Кејџ на српски начин

Нашите северни соседи се навистина креативни. Дали графичкиот дизајнер се зезал, сакал да ги анимира осмоодделенците или едноставно го „мрзело“ да се замара па „стопил“ слика од google, не знаеме. Но е едно нешто е очигледно: на корицата на овој учебник по биологија за осмо одделение е познатиот американски актер Николас Кејџ. 🙂

You May Also Like