Утринско кафе во „Добредојде“ Центарот

Утре (четврток, 29 мај) во 11:00 часот во „Добредојде“ Маседониа Велкам Центар ќе се одржи грчко утринско кафе.

coffee

Утринското кафе е дел редовните активности, на DMWC кое овој пат го организира заедно со Канцеларијата за врски на Република Грција во Македонија ,организираат грчко утринско кафе (Greek coffee morning). Настанот ќе го отвори Н.Е г-дин Харис Лалакос, шеф на грчката канцеларија за врски.

„Придружете ни’ се на дегустацијата на грчки специјалитети и научете нешто повеќе за Грција како туристичка дестинација“ – велат од DMWC.

You May Also Like