Трибина „Кичево низ историјата“ денес во Кичево

Во просториите на Работничкиот универзитет „Крсте Мисирков“ – Кичево, денес (среда, 13 март 2013 година) со почеток во 17:00 часот, ќе се одржи трибина под наслов „Кичево низ историјата“.

Истата е организирана од страна на Комисијата за култура на ВМРО-ДПМНЕ при ОК Кичево. Главни презентери на трибината се Ацо Нестороски Магистар по Евро интеграции и Виолета Петкоска, професор по историја.

You May Also Like