Тековен репертоар на Битолскиот театар (02-07 април)

Ви го претставуваме тековниот репертоар за оваа недела во НУ Народен театар – Битола. Доколку сте во можност, посетете некоја од претставите.

02.04.2012  понеделник       19:30
„Минхаузен“ од Григориј Горин
режија: Александар Исаков

03.04.2012 вторник             19:30
„Минхаузен“ од Григориј Горин
режија: Александар Исаков

04.04.2012  среда          19:30
„Обична приказна“ Марина Ладо
режија: Љупчо Ѓоргиевски

05.04.2012 четврток        17:00
„Обична приказна“ Марина Ладо
режија: Љупчо Ѓоргиевски

06.04. 2012 петок       19:30
„Јане Задрогаз“ од Горан Стефановски
режија: Љупчо Ѓоргоиевски

07.04.2012 сабота       19:30
„Јане Задрогаз“ од Горан Стефановски
режија: Љупчо Ѓоргоиевски

You May Also Like