Театарски викенд во Охрид

Претстојниот викенд на сцената на НУ Центар за култура „Григор Прличев“ во Охрид, ќе бидат изведени три претстави:

“Ај Да Си Речиме Уште Една” – режија Андреј Цветановски
Сабота / 27.10.2012 / Со почеток од 20:00 часот

“Малограѓанска Свадба” – режија Дејан Пројковски
Недела / 28.10.2012 / Претставите се од 19:00 часот (прва изведба) и 22:00 часот (втора изведба).

You May Also Like