Театарски викенд во Охрид

НУ Центар за култура “Григор Прличев” -Охрид и Народниот театар Охрид, за овој викенд најавуваат две претстави:

В петок (19 април, 2013) во 20:00 часот ќе биде изведена претставата „Емигранти“ од Славомир Мрожек, во режија Ирена Стеријовска

Вo сабота (20 април, 2013) во 20:00 часот е претставтаа „ Ај да си речиме уште една“ во режија Андреј Цветановски.

You May Also Like