ТВ Серии

Битолчанецот Марjан Ѓорѓиевски продолжува со полна пареа и несмален интензитет. По само неколку дена, уште едно видео кое ќе ве изнасмее до солзи. Гледајте и уживајте!

Патем, како одговор на зголемената популарност, Марјан сега има и свој веб страница на која можете да најдете се на едно сместо. Погледнете ТУКА.

 

 

You May Also Like