Стихозбирката „Прокленици“ од Стиховен калибар, бесплатно за читателите

По книгата „Двоглед“ Горан Јанкуловски алијас Стиховен калибар ја објави и својата стихозбирка „Проклетници“, која содржи вкупно 38 песни и нестандарни хаику творби.

„Проклетници“ говори за сите видови на грешници, како и за лузери, скотови и ветерници. За сите маченици и штетници, но и за ситни души и неверници. Стихозбирката може бесплатно да се симне на линкот ТУКА.

You May Also Like