Среќната “Детелинка” овој пат во Куманово

Инстант лозот Детелинка освен што носи среќа кај играчите нуди и убави можности за парични добивки. Ова го потвдрува кумановката Лазаревска Милена, која имаше прилика покрај возбудата од играта да ја почувствува и среќата од премијата вредна 100.000 денари.

detelinka milena lazarevska lotarija

Милена е страсен играч на Инстант лотаријата. Постојано купува и греба инстант лозови од широката палета на Државна лотарија на Македонија. Добитната “Детелинка “ ја купила во Куманово, во продажното место ЗМЛ МЕН ДОО. Најпрво купила 4 инстанти, од кои два биле без добивка, а другите два имале добивка од 30 ден и 200 ден. Добитните инстанти веднаш ги заменила за нови , па од нив едниот бил недобитен, а веќе следниот и ја донел премијата од 100.000 денари.

Само за потсетување лозот Детелинка беше лансиран на крајот на 2012, а во својата добитна комбинација вклучи само парични добивки од кои: 5 добивки по 500.000 денари, десет добивки по 100.000 денари , сто добивки од по 10.000 денари и други бројни добивки од 30 до 1000 денари. Лозот е посебно атрактивен заради податокот што нуди вкупна вредност од 19.500.000 денари, а секој трет крие добивка. Трите идентични суми во детелинката се вашата лозинка за добивка во оваа игра на среќа. Инстант лозот ДЕТЕЛИНКА е единствена можност како за 30 денари да се добијат до 500.000 денари.

Кој гребе, тој добива!

За добро!
Државна лотарија на Македонија
(комерцијален текст)

You May Also Like