Сет од документарно-креативни филмови за образованието

Денеска (четврток, 28 март, 2013) во 11:30 во Кинотека на Макеоднија „МакеДокс“ ќе промовира сет документарни филмови за образованието.

 

Во исто врмее ќе биде промовиран и прирачник за работа во наставата по социологија и граѓанско образование во средните училишта во Р.Македонија.

You May Also Like