Се подготвува Културно лето Карпош 2014

Од 14 до 30 август 2014 на жителите на Карпош, но и на другите љубители на културата ќе им биде понудена богата културна програма, исполнета со содржини за сечиј вкус.

kulturno_leto_karposh_2014

Седмото културно лето Карпош е во организација на Општина Карпош и Здружението на граѓани – Младински Форум за Соработка.

You May Also Like