Самостојна изложба на Жанета Гелевска Велјаноска

На 18 септември (четврток) во Галеријата на Тутунска банка во 20:00 часот ќе биде отворена самостојна изложба на Жанета Гелевска Велјаноска.

zaneta_gelevska_veljanoska

 

„Бакни ме можеби нема да се разбудам“ е насловот на изложбата на која ќе бидат изложени платна и цртежи во комбинирана техника изработени последните 4 години . Жанета Гелевска – Велјаноска – Жани изложбата ја организира во сеќавање на нејзината мајка.

zaneta_gelevska_veljanoska_slika1

zaneta_gelevska_veljanoska_slika2

You May Also Like