Саем на книгата и акција за важноста на читањето на Бит фест

Денеска (среда, 23 јули) во рамките на Бит фест на плоштадот Магнолија во периодот од 8:00-22:00 часот се одржува Саем на книгата.

 

stack-of-books

Во 11:00 часот во народнатаи универзитетска библиотека „Свети Климент Охридски“ ќе се одржи работилницата „Заедно да ја подигнеме свеста на јавноста за важноста на читањето“.

Во хотелот Молика се одржува ликовната колонина „Ниже поле“.

You May Also Like