Саем на книгата во Кавадарци

saem_na_knigata_kavadarci

 

 

Во понеделник, на 20 октомври 2014, со почеток од 19:00 часот, Во Градската библиотека “Феткин“ во Кавадарци ќе биде отворен “Саем на книгата“ на кој со свои нови и постари изданија меѓу другите, ќе се претстават издавачките куќи “Клуб Матица“, “Три“, “Просветно дело“ и “Бедем“.

You May Also Like