Прес за Остен галеријата на карикатури

На 30.05.2013 (четврток) со почеток во 20:20чaсот во галерија ОСТЕН ќе се отвори изложбата на карикатури од 41.Светска галерија на карикатури, Скопје 2013, на која официјално ќе се објават имињата на наградените автори.

По тој повод, денеска, среда 29.05.2013 во 12ч. во галерија ОСТЕН вќе се одржи прес конференција.

На пресот ќе присуствуваат претставници од Остен и карикатуристот Миро Георгиевски.

You May Also Like