Репертоар на Народниот театар во Битола

Репертоарот на Народниот театар – Битола за следната недела (04-10.02 ):

 

 

 

04.02.2013 понеделник 19:30 чaсот

Минхаузен

автор: Григориј Горин

режија: Александар Исаков

 

05.02.2013 вторник 19:30часот

Минхаузен

автор: Григориј Горин

режија: Александар Исаков

 

06.02.2013 среда 19:30 часот

Хенри VI

автор: В. Шекспир

режија: Џон Блондел

 

07.02.2013 четврток 19:30 часот

Хенри VI

автор: В. Шекспир

режија: Џон Блондел

 

08.02.2013 петок 19:30 часот

Јане Задрогаз

автор:Горан Стефановски

режија: Љупчо Ѓоргиевски

 

09.02.2013 сабота 19: 30 часот

Јане Задрогаз

автор: Горан Стефановски

режија: Љупчо Ѓоргиевски

You May Also Like