Репертоар на Народен театар Битола

На репертоарот на Народниот театар во Битола, од среда (7 ноември, 2012), па до 10-ти овој месец, се следниве претстави:

07.11.2012  (среда) 19:30
„Лет во место “ од Горан Стефановски
режија: Ненад Витанов

08.11.2012 (четврток) 19:30 ч.
„Лет во место “ од Горан Стефановски
режија: Ненад Витанов

09.11.2012 (петок) 19:00
„Слугинки “ од Жан Жене
режија:Иван Јерчиќ

10.11.2012 (сабота) 19:30
„Минхаузен“ од Григориј Горин
режија: Александар Исаков

 

You May Also Like